Oldalt ráncolt A-vonalú szoknyás ruha

Oldalt ráncolt A-vonalú szoknyás ruha

Azonosító: 928 A

Elegáns és nőies ruhadarab, amelyet rafinált szabása varázsol igazán különlegessé. A japán ujjas megoldás egyediséget hoz a ruhához, míg az oldalán található finom ráncolások egy igazi jollyjoker fazonnal ajándékoznak meg, amely bármilyen testalkat számára előnyös. Ez a ruha teljesíti minden kívánságunkat: kiemeli azokat a részeket, amelyeket szeretnél, és elrejti, amit szükséges. Az A-vonalú szoknya pedig könnyed és elegáns hatást kölcsönöz a fazonnak, amely tökéletesen kiegészíti a ruha összhatását. Ebben a ruhában magabiztosan érkezhetsz minden eseményre, hiszen garantáltan lenyűgözöd a környezetedet.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.