Átlapolt, deréknál megkötős ingruha

Átlapolt, deréknál megkötős ingruha

Azonosító: 055 AA-2

Izgalmas vonalvezetésű ruha, amelyben a kényelem és az elegancia találkozik egymással. Átlapolt felsőrészét egy gallér teszi még különlegesebbé. A vonalvezetése laza és könnyed, de a test sziluettjét finoman követi. A megkötő lehetőséget nyújt az alak kiemelésére és a derék hangsúlyozására. Szoknyája harang alakban bővül, melynek mindkét oldala sliccelve van.

Tökéletes választás ez a fazon a mindennapok során, amikor szeretnénk egy kis eleganciát csempészni a napunkban.

Kombináld a ruhádat egy magassarkú cipővel ha igazán alkalmi megjelenésre vágynál, de remekül mutat a ruha egy lapos talpú cipővel is – akár egy tornacipővel is viselheted a lazább megjelenés érdekében. A hidegebb hónapokban könnyedén alá tudsz venni egy vastagabb harisnyát (és akár még egy melegebb felsőrészt is, hiszen a ruha laza szabása megengedi a plusz rétegeket) és viselheted egy bokacsizmával vagy bakanccsal is a ruhádat.

54 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.