Ingruha

Azonosító: 041

Klasszikus szabású galléros ingruha. A felsőrész gombolása ugyan rejtett gombolásnak tűnik, de teljesen össze van varrva ennek köszönhetően nem nyílik szét a gombolás és nem kell a „villantás” veszélyétől sem tartanunk. Szoknyája nagyon elegánsan bővül egészen pörgős szoknyáig, ezzel megadva a kellően nőies és romantikus érzetét is a ruhának. Viselheted ezt a darabot egy különleges eseményen, de könnyedén beillesztheted egy lazább, hétköznapi rohangálós szettbe is.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.