Ingruha

Azonosító: 041

A klasszikus szabású galléros ingruha igazi időtlen eleganciával rendelkező darab. A rejtett gombolásra emlékeztető hosszan levarrt felsőrész tökéletes megoldás, mivel nem csak esztétikailag mutat jól, hanem biztosítja a dekoltázs stabilitását és megakadályozza a kényelmetlen nyílásokat vagy „villantásokat”. A szoknya pedig elegánsan és pörgősen bővül, ami a ruhának egy nőies és romantikus érzetet kölcsönöz. Ez a kombináció tökéletes választás lehet különleges eseményekre, de könnyedén beilleszthető egy lazább, hétköznapi szettbe is.

Viselheted egy elegáns vacsorához, színházi előadáshoz vagy akár esküvőre is, de ugyanolyan jól mutat egy vidám baráti összejövetelen vagy egy romantikus sétán a városban is. Kombinálhatod magas sarkú cipővel és elegáns kiegészítőkkel a formálisabb alkalmakhoz, vagy választhatsz hozzá lapos cipőt vagy tornacipőt, hogy egy kényelmesebb, hétköznapi megjelenést érj el. Bárhogyan is döntesz, ez az ingruha stílusos és sokoldalú választás lesz a ruhatáradban.

53 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.