Ingruha

Azonosító: 041

A klasszikus szabású galléros ingruha igazi időtlen eleganciával rendelkező darab. A rejtett gombolásra emlékeztető hosszan levarrt felsőrész tökéletes megoldás, mivel nem csak esztétikailag mutat jól, hanem biztosítja a dekoltázs stabilitását és megakadályozza a kényelmetlen nyílásokat vagy „villantásokat”. A szoknya pedig elegánsan és pörgősen bővül, ami a ruhának egy nőies és romantikus érzetet kölcsönöz. Ez a kombináció tökéletes választás lehet különleges eseményekre, de könnyedén beilleszthető egy lazább, hétköznapi szettbe is.

Viselheted egy elegáns vacsorához, színházi előadáshoz vagy akár esküvőre is, de ugyanolyan jól mutat egy vidám baráti összejövetelen vagy egy romantikus sétán a városban is. Kombinálhatod magas sarkú cipővel és elegáns kiegészítőkkel a formálisabb alkalmakhoz, vagy választhatsz hozzá lapos cipőt vagy tornacipőt, hogy egy kényelmesebb, hétköznapi megjelenést érj el. Bárhogyan is döntesz, ez az ingruha stílusos és sokoldalú választás lesz a ruhatáradban.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.