Körsál

Azonosító: 002

A körsál az őszi-téli időszak egyik fontos kiegészítője, amely könnyedén feldobja az egyszerűbb szettjeidet is. Az izgalmas színválasztással pedig tovább növelheted az összhatást.

Az egyik legfontosabb előnye a körsálnak az, hogy sokoldalúan kombinálható. Akár egy egyszerű fehér pólóval és farmerral viselted, akár egy pulóverrel és harisnyával párosítod, mindig elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz.

14 900 Ft

Kiegészítők

  • Szín *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.