Körsál

Azonosító: 002

A körsál az őszi-téli időszak egyik fontos kiegészítője, amely könnyedén feldobja az egyszerűbb szettjeidet is. Az izgalmas színválasztással pedig tovább növelheted az összhatást.

Az egyik legfontosabb előnye a körsálnak az, hogy sokoldalúan kombinálható. Akár egy egyszerű fehér pólóval és farmerral viselted, akár egy pulóverrel és harisnyával párosítod, mindig elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz.

11 900 Ft

  • Szín *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.