Kimonó

Azonosító: 322

Ez a kimonó jellegű, laza szabású felsőrész remek választás, ha egy egyszerű szettet szeretnél feldobni és különleges megjelenést szeretnél elérni. A könnyed és laza szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmes viseletet.

Ezt a felsőrészt könnyedén viselheted „felvettkeként”, amikor csak egyszerűen rákapod és engeded szabadon folytonosságát, amely egy különleges és bohém hatást kölcsönöz. Ezzel a stílussal könnyedén kifejezheted egyedi személyiségedet és stílusodat.

Azonban, ha elegánsabb vagy kecsesebb megjelenést szeretnél elérni, a hozzá tartozó övvel megkötve a derekadon csinosabb hatást érhetsz el. Az öv kiemeli a derékvonalat, és formálja az alakot, ezáltal kecses és nőies megjelenést biztosít.

43 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

  További információk

  Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

  Színtanácsadás

  Találjuk meg a Te színeidet!

  Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

  Showroom

  Gyere be a showroomba!

  Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.