Díva palazzo nadrág

Díva palazzo nadrág

Azonosító: 217

Amennyiben ha a kényelmet, eleganciát és trendiségét keresed egyetlen darabban, akkor ezt imádni fogod! Képzeld el: széles, bővülő szár, ami minden lépésnél olyan szabad mozgást biztosít, mintha lebegnél! A magas derék pedig nem csak optikailag nyújtja a lábakat, de még a derekadat csodásan hangsúlyozza!

Ez a palazzo nadrág minden alkalomra megállja a helyét! Egy könnyed sétához vagy bulizáshoz tökéletes választás, de ha egy elegánsabb eseményre készülsz, úgy is hibátlan leszel benne! Csak vegyél fel hozzá egy dögös felsőt vagy blúzt, és már indulhatsz is! A legjobb benne az, hogy egyszerűen szuper kombinálható más ruhadarabokkal. Válogass kedved szerint a stílusos felsők között, és alkoss egyedi megjelenést! A palazzo nadrágunk garantáltan feldobja a napodat és utánozhatatlan stílust kölcsönöz!

A nadrág dereka hátul gumival húzott ami tovább fokozza a kényelmet a nadrág viselésekor.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.