Karcsúsított kardigán

Karcsúsított kardigán

Azonosító: 337

Ez a ruhadarab egy igazi kényelmes és praktikus választás azoknak, akik a laza elegancia és a stílus kombinációját keresik. Ebben a ruhában nincsenek felesleges részletek, nincsenek válltömések, kapcsok vagy gombok – csak egy jól szabott, karcsúsított kardigán fazon, ami minden nő számára megfelelő. Ideális választás, ha egy kis melegségre vágysz egy hűvös napon, vagy ha egy stílusos ruhadarabbal szeretnéd feldobni az összképedet.

Tökéletes választás olyan nőknek, akiknek fontos a kényelem és a stílus egyaránt.

44 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.