Puffos ujjú ingruha

Puffos ujjú ingruha

Azonosító: 949-B

Ez a ruha nem csupán egy egyszerű ruhadarab, hanem egy igazi romantikus álom, ami nőies bájt és eleganciát sugároz minden mozdulattal. A különleges megjelenést a könyöknél puffos ujjak adják, melyek finoman simulnak a karhoz, majd könnyedén terjednek ki, mint a lebegő pillangó szárnyai.. vagy mint egy cuki habcsók. 🙂

Az apró gombokkal díszített elejét és az V nyakú dekoltázst harmonikusan kiegészítik a bájos puffos ujjak, amelyek további eleganciát csempésznek a megjelenésbe. A ruha szoknyája dinamikusan bővül, tovább növelve a romantikus összhatást és a viselőjének nyújtott királynői érzetet.

Legyen ez a ruha az az egyedülálló darab, amelyben minden pillanatban ragyogsz és emlékezetessé teszed a megjelenéseidet. Engedd, hogy a romantikus puffos ujjakkal és nőies eleganciával ez a ruha a stílusod legfényesebb csillagaként ragyogjon minden alkalommal

54 900 Ft

Len kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.