Megkötős overál

Megkötős overál

Azonosító: 937

Az overálunk felsőrésze szűkebb szabású és ujjatlan, mélyebb kerek nyakkivágással, amely hangsúlyozza a dekoltázst és a vállakat. A fokozatosan bővülő, boka felettig érő nadrág pedig praktikus zsebekkel van ellátva. A nadrág derékvonaltól indul, így arányosan tagolja és formálja a testünket, miközben optikailag nyújtja a lábakat. A fazon részletei, mint például a rávarrt megkötő, csodásan kiemelik a derekat, előnyösen formálják az alakot és hangsúlyozzák a nőiességet.

Az overálunk apró, ötletes részletei pedig harmonikus összhatást eredményeznek, aminek köszönhetően ez az egyik kedvenc fazonunk. Az elegáns vonalvezetés és a figyelemfelkeltő részletek tökéletes egyensúlyt teremtenek a stílus és a kényelem között. Ez az overál egy igazi különlegesség, amelyben magabiztosan és nőiesen tündökölhetsz.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.