Megkötős overál

Megkötős overál

Azonosító: 937

Az overálunk felsőrésze szűkebb szabású, ujjatlan, mélyebb kerek nyakkivágással. Fokozatosan bővülő, boka felettig érő, zsebes nadrággal. A nadrág derékvonaltól indul, arányosan tagolja a testünket és szépen nyújtja a lábainkat. A fazon részletei csodásan kiemelik a derekat és formálják az alakot, amit a rávarrt megkötő is trükkösen segít. Az ötletesen kialakított, apró részletek  harmonikus összhatást eredményeznek, ami miatt ez az egyik kedvenc fazonunk.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.