Rövid ujjas, egyenes szabású ingruha

Rövid ujjas, egyenes szabású ingruha

Azonosító: 042

Ez a ruha egyszerre elegáns és kényelmes és garantáltan meghódítja a szívedet.

Az egyenes szabású szoknya és a lazább felsőrész tökéletes egyensúlyt teremt, és előnyösen áll szinte minden testalkatnak. Csinosan hangsúlyozza a derekat a hozzá tartozó megkötő pánt segítségével, így kiemelve a női vonalakat és formákat. Elhiheted, hogy ebben a ruhában igazán vonzó és stílusos leszel!

Ez a ruha sokoldalúan használható és minden alkalomra megállja a helyét. Legyen szó munkahelyi találkozóról, baráti vacsoráról vagy akár egy romantikus randevúról, mindig tökéletesen felöltözöttnek érezheted magad benne. Tehát, ha a kényelem és a stílus kombinációját keresed akkor ez lesz a megfelelő választás számodra.

53 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.