Kerek nyakú pörgőszoknyás ruha – rövidebb ujjal

Kerek nyakú pörgőszoknyás ruha – rövidebb ujjal

Azonosító: 061 MR

A kerek nyakú, pörgőszoknyás kisruha egy olyan darab, amely egyszerre nyújt komfortot és nőiességet. A kerek nyakú fazon klasszikus és időtlen, míg a pörgőszoknya könnyedséget és lendületet ad az összhatáshoz. Ez a kombináció teszi a ruhát ideális választássá a mindennapi viseletre, mivel könnyedén viselhető és mégis elegáns megjelenést kölcsönöz. Így magabiztosan lépkedhetsz benne, stílusosan és kényelmesen.

47 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.