Ujjatlan, pörgős szoknyás kisruha

Ujjatlan, pörgős szoknyás kisruha

Azonosító: 946

Keskeny pántos, kerek nyakú ruhánk szűkített felsőrésszel és pörgős szoknyával igazi alapdarab a női ruhatárban. Az egyszerű, mégis nagyszerű szabásvonal lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszd be ruhatáradba, és minden helyzetben megállja a helyét.

Ez az elegáns darab ideális választás mindennapi viseletre vagy akár különlegesebb alkalmakra is. A keskeny pántok és a kerek nyakú felsőrész elegáns megjelenést biztosítanak, míg a szűkített felsőrész finoman követi és kiemeli az alakot és a pörgős szoknya szabad mozgást és nőies megjelenést biztosít.

A ruha egyszerűségében rejtett eleganciával bír, ami azt jelenti, hogy könnyedén variálhatod kiegészítőkkel és különböző cipőkkel.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.