Csónak nyakú gumis derekú ruha A-vonalú szoknyával

Csónak nyakú gumis derekú ruha A-vonalú szoknyával

Azonosító: 931 A

Ez a csónak nyakú, A-vonalú szoknyás ruha igazi kényelmes alapdarabja lesz a gardróbodnak! Nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz, de a kényelemről sem kell lemondanod. A ruha elöl és hátul is rendelkezik egy rövid gumis behúzással, ami finom ráncokkal díszíti a szoknyarészt. Ez a rafinált és különleges megoldás nemcsak ápoló hatással bír, de diszkréten eltakar bizonyos területeket is. Így magabiztosan viselheted ezt az elegáns ruhát, miközben kényelmesen érzed magad benne. Ez az igazán praktikus darab minden alkalomra tökéletes választás lesz!

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.