Aszimmetrikusan átlapolt ruha

Aszimmetrikusan átlapolt ruha

Azonosító: 925

Az ujjatlan, átlapolt ruha egy rendkívül stílusos és előnyös darab, amelyet különleges optikai megoldások tesznek még vonzóbbá. A ruha jól átgondolt szabásvonalai nagy figyelmet fordítanak a testalkat előnyös kiemelésére. Ezáltal szépen hangsúlyozzák a női vonalakat, így tökéletes választás lehet minden testalkat számára. A ruha hozzájárul a karcsúság és a sziluett formálásához, miközben optikailag nyújtja a megjelenést és elegánsan hangsúlyozza a női vonalakat. Az átlapolt felsőrész további előnyös optikai megoldásokat tartalmazhat, például ráncolásokat vagy díszítő varrásokat, amelyek tovább fokozzák a ruha vonzerejét és egyedivé teszik azt.

Ez a ruha tökéletes választás lehet különleges alkalmakra vagy akár hétköznapi viseletben is. Könnyedén kombinálható különböző kiegészítőkkel és lábbelikkel, így sokféle stílusban viselheted. Legyen szó egy esti rendezvényről vagy egy baráti összejövetelről, ez a ruha garantáltan elegáns és stílusos megjelenést biztosít.

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.