Japán ujjas ingruha

Azonosító: 930

A japán ujjas, galléros, A-vonalban bővülő szoknyás ingruha egy igazán különleges és stílusos választás. A galléros felsőrész és az A-vonalban bővülő szoknya kombinációja vagány, de közben igazán nőies megjelenést kölcsönöz a ruhának.  A derék részen elhelyezett gumival és az elöl található megkötőpánttal könnyedén lehet igazítani a ruha derékbőségét, így testre szabhatod a kívánt fazonba.

Ez a ruhadarab nemcsak nagyon elegáns, hanem rendkívül kényelmes is. A könnyed A-vonalú szoknya lehetővé teszi a szabad mozgást, míg a galléros felsőrész nőies és rafinált megjelenést biztosít. Ez a ruha tökéletes választás olyan eseményekre, ahol szeretnél elegáns lenni, de mégis kifejezni a vagányságodat és egyediségedet.

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.