Csónak nyakú ruha egyenes szabású szoknyával

Csónak nyakú ruha egyenes szabású szoknyával

Azonosító: 932 B

Kedveled a csónak nyakú ruhákat? Akkor ez a ruha az új kedvenced lesz! Két különböző szoknyarésszel rendelhető: választhatsz az elegáns A-vonalú vagy az egyenesebb ceruzaszoknya között.

A csónak nyakvonal kiemeli a vállakat és a dekoltázst, hozzáadva egy kis eleganciát az összhatáshoz. A ruha megfelelően hangsúlyozza a nőies vonalakat és előnyösen áll majd szinte minden testalkaton.

Ha a romantikusabb, könnyedebb megjelenésre vágysz, válaszd az A-vonalú szoknyát. Ez a fazon könnyedén bővül, így lágyan simul a testre és előnyösen kiemeli a derekat. Ráadásul még a mozgás szabadságát is biztosítja. (Kattints ide, ha ezt választanád.)

Ha inkább az elegánsabb, merészebb megjelenést preferálod, akkor az egyenesebb ceruzaszoknya lesz a tökéletes választás. Ez a szabás hangsúlyozza az alak vonalait és a test természetes szépségét. Igazán dögös hatást kelt a szűkebb szabás és a klasszikus vonalvezetés.

Ez a ruha kiválóan alkalmas különféle eseményekre és alkalmakra. Viselheted akár esti partikon, romantikus randevún vagy akár ünnepi eseményeken is. Könnyedén kombinálható kiegészítőkkel, mint egy elegáns cipő, egy csinos táskával és kifinomult ékszerekkel.

Válaszd a számodra ideális szoknyával és hódítsd meg a divat ezzel a csónak nyakú ruhával!

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.