Basic topp

Azonosító: 311

Ez a basic topp a ruhatárad must-have alapdarabja! Szűkített szabása és mélyebb kerek dekoltázsa egyaránt vonzóvá teszi.

Minden alkalomra tökéletes választás! Viseld hétköznapokon farmerrel vagy szoknyával, de ne habozz felöltözni vele egy bulis estére is. Ez a felső mindig kéznél lesz, amikor gyorsan kell összeállnod vagy kiegészítened egy szettet.

Rugalmas és kényelmes anyaga biztosítja a tökéletes illeszkedést és mozgásszabadságot. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez a topp mindig szuper választás!

Figyelem! Ez a felső kimondottan a „slim” anyagunkból készül, ami garantálja az alakodhoz való tökéletes illeszkedést és kényelmes puhaságot. A rendelésed összeállítása során a „slim” anyagunk kínálatából válassz a basic toppok esetén.

17 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.