V nyakú póló

V nyakú póló

Azonosító: 306

A vállvarrás nélküli, lezserebb szabású, rövid ujjas pólónk garantáltan azonnal az egyik kedvenced lesz. A nyakat optikailag nyújtó V kivágás pedig még vonzóbbá teszi.

Ez a klasszikus alapdarab minden helyzetben jól mutat. Kombináld bátran nadrággal, legyen az farmer vagy elegánsabb szövetnadrág. De ne felejtsd el kipróbálni különböző hosszúságú szoknyákkal is, hiszen ez a póló minden variációban tökéletesen áll.

Viseld hétköznapi programokhoz, amikor lazább megjelenést szeretnél, vagy tedd fel egy bulizós este során is. Ez a póló mindig a helyzet magaslatán állja meg a helyét!

21 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.