Peplum felső – ujjatlan

Peplum felső – ujjatlan

Azonosító: 326

Ez a bájos ujjatlan, V nyakkivágású felső igazán figyelemreméltó részletekkel rendelkezik. A derékrész finoman körülölelő fodros rátét elegánsan rejt el bizonyos területeket, amelyeket kevésbé szeretnénk előtérbe helyezni. A bőséges fodrok nemcsak praktikus szerepet töltenek be, hanem a sziluettünket is nagyon előnyösen formálják. Ez különösen előnyös azoknak, akik nem homokóra alakkal rendelkeznek, hiszen a fodrok segítségével sokkal nőiesebb hatást érhetnek el.

Ez a felsőrész kiválóan kombinálható magasított derekú, szűkebb nadrágokkal vagy szoknyákkal. Az ilyen szabásokkal való párosítás még inkább kiemeli a derék és a sziluett vonalait, így garantáltan csodás megjelenést nyújt.

Legyen szó hétköznapi vagy alkalmi viseletről, ez a felső tökéletes választás. A fodros rátét és az elegáns V nyakkivágás egyaránt vonzó megjelenést biztosít. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének kényelmesen és mégis nőiesen öltözködni, ez a felsőrész ideális választás lehet.

27 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.