Peplum felső – ujjatlan

Peplum felső – ujjatlan

Azonosító: 326

Ujjatlan, V nyakkivágású felső a derékrészét finoman körülölelő fodros rátéttel. A bő fodrok elegánsan rejtik el a kényesebb területeket melyeket kevésbé szeretnénk előtérbe helyezni. Különösen előnyös azok számára is, akik nem homokóra alakkal rendelkeznek, hiszen a fodrok segítségével sokkal nőiesebb lesz a sziluettük. Ez a felsőrész magasított derekú, szűkebb nadrágokkal illetve szoknyákkal állnak igazán jól.

24 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.