Átlapolt megkötős felső

Átlapolt megkötős felső

Azonosító: 304

A szűkített szabású, átlapolós felsőrész denevér ujjakkal és megkötő pántokkal rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén rögzítheted a derekadnál. Ez a stílusos és praktikus megoldás lehetővé teszi, hogy szépen formázd az alakodat és kényelmesen viseld a felsőt. Rögzítheted a megkötőpántokat a hátadon vagy elől is, így állíthatod az illeszkedést és a kívánt formát. Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabott megjelenést érj el, és hangsúlyozd a derekadat.

A denevér ujjak különleges megjelenést kölcsönöznek a felsőnek, és igazán kényelmes viselet. Az átlapolós stílus pedig elegáns és nőies hatást eredményez, miközben az alakot is formálja és kiemeli.

A felsőrész tökéletesen kombinálható más ruhadarabokkal. Viselheted kardigánként, amely könnyedén felvehető és levehető a válladról, és extra réteget ad hűvösebb időben. Emellett önálló felsőként is viselheted, amely stílusos és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít. Ha pedig egy ruhára veszed fel, ugyanúgy kiemeli majd a derekadat és ad egyedi stílust a szettednek. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy különböző módon variáld és kombináld a felsőt az adott alkalomhoz és a személyes stílusodhoz igazítva.

38 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.