Derékon átlapolt ujjatlan ruha

Derékon átlapolt ujjatlan ruha

Azonosító: 935

Ez a romantikus szabású, ujjatlan kisruha igazán stílusos választás. A V-nyakú felsőrész és a rafinált megoldások hangsúlyozzák és kiemelik az alakot, így egy csodálatosan nőies megjelenést biztosítanak. A derékrész izgalmas átlapolása pedig remekül szolgálja az alakformálást, kiemelve a nőies vonalakat.

Az A-vonalú szoknyája egy igazi különlegesség, hiszen has tájéki ráncolásnak köszönhetően enyhén fodrozódik, ezzel létrehozva egy könnyed és romantikus hatást. A hajtás pedig szépen megráncolja az anyagot, így az nem feszül a testhez, hanem jótékonyan elrejti, amit szükséges. Ezáltal biztosítja az önbizalmat és kényelmet, miközben egy bájos megjelenést eredményez.

Ez a ruha tökéletes választás lehet különféle alkalmakra, legyen szó romantikus randevúról, esküvőről vagy akár egy elegáns partiról. A szabásának és részleteinek köszönhetően garantáltan vonzó és lenyűgöző leszel benne.

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.