Derékon átlapolt ujjatlan ruha

Derékon átlapolt ujjatlan ruha

Azonosító: 935

Romantikus szabású, ujjatlan kisruha, V-nyakú felsőrésszel. Rafinált megoldásai hangsúlyozzák és kiemelik az alakot. A derékrész izgalmas átlapolása remek alakformáló. Az A-vonalú szoknya a has tájéki rakásnak köszönhetően enyhén fodrozódik, a hajtás szépen megráncolja az anyagot, így az nem feszül a testhez és jótékonyan elrejti, amit szükséges.

44 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.