Pillangó ruha

Azonosító: 905

Természetes és légies vonalvezetésű lepelruhánk egyszerűen elvarázsol! Az alakodat remekül kiemeli a derekadon található gumis húzás, így garantáltan lenyűgöző megjelenést nyújt. Ez a ruhadarab különlegességével és egyediségével kiemeli viselője egyéni stílusát.

A lepelruha könnyed anyagának és kellemes viseletének köszönhetően tökéletes választás a nyári napokra és esti eseményekre. Ajánlom mindenki számára, aki szereti a nőies és romantikus megjelenést.

Viseld ezt a lepelruhát koktélpartikon, romantikus randevúkon vagy akár egy stílusos nyári pikniken. Engedd, hogy a szél játszadozzon a ruháddal, miközben magabiztosan és elegánsan lépkedsz benne. Ez a ruha igazán különleges darab, amely minden alkalomra megállja a helyét és garantáltan felkelti a figyelmet.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.