Japán ujjas oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Japán ujjas oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Azonosító: 928 B

Elegáns és nőies ruhadarab, amelyet rafinált szabása varázsol igazán különlegessé. A japán ujjas megoldás egyediséget hoz a ruhához, míg az oldalán található finom ráncolások egy igazi jollyjoker fazonnal ajándékoznak meg, amely bármilyen testalkat számára előnyös. Ez a ruha teljesíti minden kívánságunkat: kiemeli azokat a részeket, amelyeket szeretnél, és elrejti, amit szükséges. Az egyenes szabású szoknya finoman követi a test vonalát és kiemeli a sziluettet, ami extra dögössé teszi a megjelenést. Ebben a ruhában magabiztosan érkezhetsz minden eseményre, hiszen garantáltan lenyűgözöd a környezetedet.

Amennyiben alacsonyabb vagy, akkor a „Petite” méretváltozatot ajánlom számodra. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

 

52 900 Ft

Petite

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.