Galléros blúz

Azonosító: 340

A stílus és elegancia tökéletes összhangját kínálja ez a galléros blúz, amely a nőies vonalakat és a könnyed eleganciát egyesíti. Az alján található megkötő lehetőséget ad arra, hogy laza eleganciával megkösd a blúzt a derékon, kiemelve ezzel a vonalaidat és adva egy igazi nőies megjelenést.

Ez a blúz sokoldalú, hiszen könnyedén passzol egy lazább farmerrel egy hétköznapi viselethez, de ugyanúgy kifinomultan elegáns szett részeként is megállja a helyét. A gallér pedig további eleganciát és stílust kölcsönöz a megjelenésnek, miközben a megkötővel ellátott alj finoman hangsúlyozza a derékvonaladat.

Legyen ez a blúz az a ruhadarab, amiben mindig magabiztosan és nőiesen érzed magad, bármilyen alkalomra is választod viselni!

33 900 Ft

Len kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.