Rakott szoknya

Rakott szoknya

Azonosító: 206 R

Ez a bájos fazon tele van apró részletekkel, amik igazán izgalmassá teszik. Az elejébe és a hátuljába ügyesen elhelyezett hajtásoknak köszönhetően a szoknya könnyedén kitartott formájú lesz. Ez pedig tökéletesen hangsúlyozza a derékvonaladat és finoman kendőzi a csípő ívét, így a legelőnyösebb módon mutathatod be alakodat.

Legyen szó esti szórakozásról, baráti találkozóról vagy akár egy romantikus randiról, ez a rakott szoknya mindig tökéletes választás lesz. Engedd szabadjára nőiességedet és mutasd meg a világnak a legjobb oldaladat ebben a varázslatos darabban!

39 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.