Kámzsás nyakú, oldalán ráncolt, egyenes szoknyás ruha

Kámzsás nyakú, oldalán ráncolt, egyenes szoknyás ruha

Azonosító: 069 B

A finom, kisebb kámzsás nyakmegoldás és a szoknyában található ráncolás teszi igazán jellegzetessé ezt a ruhadarabot. Ez a csinos és kényelmes ruha tökéletes választás, ha egy olyan darabot keresel, amiben maximális komfortosan érezheted magad, miközben a nőies megjelenésed is előtérbe kerül.

A letisztult szabás és a kis különlegességek összhangja teszi ezt a ruhát igazán vonzóvá. A kisebb kámzsás nyakmegoldás eleganciát kölcsönöz, míg a szoknyában található ráncolás egyedi megjelenést ad. Ez a ruha egyszerre csinos és kényelmes, így akár egész nap viselheted anélkül, hogy lemondanál a stílusodról vagy a kényelmedről.

52 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.