Csavart felső

Csavart felső

Azonosító: 305

A szetted különleges pontja! Ez a laza szabású, rövid ujjú felsőrész valódi kincs a gardróbban. De itt jön a csavar – szó szerint! Egyedülálló csavart adtunk a fazonnak, hogy még izgalmasabbá tegyük. Ez a ruhadarab garantáltan nem marad észrevétlen az utcán. Kényelmes és stílusos egyben, tökéletes választás a mindennapokra. Ezen kívül az egyedisége miatt különleges alkalmakra is kitűnő választás lehet.

27 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.