Vízesés kardigán

Vízesés kardigán

Azonosító: 329

Ez a „Veddfelke” egy izgalmas szabású kardigán, amelyet könnyedén kombinálhatsz farmerrel vagy akár egy elegánsabb kisruhával is ha fáznál. Az elegáns és vízesésszerűen leomló megoldás igazán letisztult, ugyanakkor különleges és nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez a kardigán egy vízesésszerűen leomló stílust követ, amelynek köszönhetően letisztult, ugyanakkor különleges és nőies megjelenést kölcsönöz. Egy farmerrel viselve sportosabb és hétköznapi megjelenést érhetsz el. Egy csinosabb kisruhával vagy szoknyával kombinálva pedig elegáns és nőies szett részeként is viselheted.

A „veddfelke” kényelmes viselet, amely melegen tart a hűvösebb napokon, miközben stílusos és kifinomult megjelenést kölcsönöz. A vízesésszerű leomlása és letisztult stílusa teszi igazán egyedivé és vonzóvá ezt a kardigánt.

Fedezd fel a különböző lehetőségeket, amelyeket ez a kardigán kínál, és hozz létre izgalmas és stílusos összeállításokat. Legyen szó egy laza hétköznapi megjelenésről vagy egy elegánsabb alkalmi viseletről, a „veddfelke” kardigán mindig kiváló választás lesz.

43 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.