Karcsúsított miniruha

Karcsúsított miniruha

Azonosító: 039-1

A szűkebb szabású miniruha igazi figyelemfelkeltő darab, amelynek közepén egy különleges karcsúsító szabásvonal fut végig. Ez a szabásvonal optikailag karcsúsítja és hangsúlyozza a derék területét, így előnyösen formálja az alakot. A szűkebb szabás a test vonalait követi, kiemelve az alak nőies vonalait. A miniruha rövid szoknyája és szűkebb szabása modern és trendi megjelenést kölcsönöz, míg a karcsúsító szabásvonal hozzáad egy különleges és egyedi részletet a ruhadarabhoz.

Ez a ruha tökéletes választás lehet bármilyen olyan alkalmakra amikor szeretnél igazán elegáns és magabiztos lenni.

Ezt a fazonunkat kétféle nyakkivágással is kérheted: Visszafogott kerekebb vagy V dekoltázzsal. Kérlek a rendelésed során írd meg nekem megjegyzésbe, hogy melyik megoldással készítsük el a te ruhádat, hogy a legideálisabb legyen számodra.

A ruha normál esetben egy színben készül, de különböző színekből elkészítve is, ahogyan a képeken is láthatod. Ilyenkor érdemes kívülre sötétebb és belülre pedig világosabb árnyalatot választani. Ez a megoldás tovább formálja az alakot optikailag. (Amennyiben több színből kérnéd a ruhádat, szintén a megjegyzés rovatban tudod megírni nekem a választott árnyalatokat)

52 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.