Kerekített nyakú hosszabb ujjas felső

Kerekített nyakú hosszabb ujjas felső

Azonosító: 325

Ez a kerekített nyakú, enyhén lazább szabású felsőrész olyan ruhadarab, amit mindig öröm viselni. A háromnegyedes ujjai és az ejtett vállvarrás egyedülálló stílust kölcsönöznek neki.

Ez a letisztult és ugyanakkor nőies felsőrész ideális alapdarab a ruhatáradban. Könnyedén kombinálhatod sportosabb vagy elegánsabb összeállításokkal is. Húzd fel egy farmerral és tornacipővel egy laza, hétköznapi outfithez, vagy párosítsd egy elegáns szoknyával és magassarkúval egy esti eseményre.

A felsőrész könnyedsége és sokoldalúsága miatt rendkívül praktikus darab. Alkalmazkodik a hangulatodhoz és az eseményhez, bármilyen stílusú öltözéket is szeretnél létrehozni.

27 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.