Kerekített nyakú felső

Kerekített nyakú felső

Azonosító: 325 R

Ez a letisztult és ugyanakkor nőies felsőrész ideális alapdarab a ruhatáradban. Könnyedén kombinálhatod sportosabb vagy elegánsabb összeállításokkal is. Húzd fel egy farmerral és tornacipővel egy laza, hétköznapi outfithez, vagy párosítsd egy elegáns szoknyával és magassarkúval egy esti eseményre.

A felsőrész könnyedsége és sokoldalúsága miatt rendkívül praktikus darab. Alkalmazkodik a hangulatodhoz és az eseményhez, bármilyen stílusú öltözéket is szeretnél létrehozni.

21 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.