Átlapolt ujjatlan felső

Átlapolt ujjatlan felső

Azonosító: 321

Az átlapolt dekoltázsú, mell alatt elvágott felsőrész egy igazán előnyös és vonzó fazon. Ez a megoldás optikailag nyújtja a nyakat és kiemeli az alakot. A mell alatti elvágás kihangsúlyozza a derék vonalát, így kiemeli a nőies formákat.

Ez a fazon tökéletesen kombinálható számos alkalomra, legyen az egy elegáns esemény vagy akár egy hétköznapi megjelenés. Könnyedén stílusos és nőies hatást érhetsz el vele. Kiegészítve egy elegáns szoknyával vagy akár farmerrel, ez a felsőrész minden alkalomhoz tökéletes választás lehet.

24 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.