Gyapjú mellény

Gyapjú mellény

110 000 Ft

  • Szín *

  • Méret *

Leírás

Egy igazán különleges darabja a ruhatárnak ami nem csak praktikus, de végtelenül elegáns is. Letisztult, karcsúsított szabásvonalai gondoskodnak a nőies megjelenésedért, a puha anyaga, rejtett zsebe és megkötős megoldása pedig kényelmet nyújtanak a viselése során. Időtlen és időtálló elegáns darab ami azt jelenti, hogy tökéletes kiegészítője lesz az öltözködésednek a kiszámíthatatlan évszakok megannyi időjárásnak megfelelően és stílusos megjelenést kölcsönöz a mindennapok során az évek múlásával is.

A fotókon a modell 173 cm magas és M-es méretet visel. A mellényünk hosszát úgy álmodtuk meg, hogy térd alá érjen, így könnyedén viselhetsz alatta szoknyát és ruhát is anélkül, hogy kilógnának a mellényed alól. (Egyedi rendelés során a mellényed hosszát a magasságodnak megfelelően tudjuk igazítani. Kérheted akár rövidebben is.)

ELÉRHETŐ SZÍNEK

  • VIVA MAGENTA
  • PÁVAKÉK
  • (Amennyiben olyan egyedi színű kabátra vágynál ami jelenleg nem található meg a kínálatunkban akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén és egyeztessünk a kívánságaidról.)

ANYAGÖSSZETÉTEL
A kabát anyaga 100% gyapjú, szatén béléssel

ÁPOLÁS
A kabát tisztítása tisztítóban ajánlott

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.