Díva overál

Díva overál

Azonosító: 944

Ez a ruhadarab garantáltan a figyelem középpontjába állít téged.

A különleges íves dekoltázsú szűkített felsőrész és az enyhén bővülő vállpántok egyszerűen tökéletesek ahhoz, hogy a fehérnemű pántja kellemesen megbújjon alattuk – hiszen mi figyelünk a részletekre is! Az izgalmas felsőrész párosul egy lenyűgöző bővülő palazzo nadrággal, így teljesedik ki az overál.

Ez az egyszerű, mégis öltöztető ruhadarab a tuti befutó a szekrényedben. Csak felkapod, és már indulhatsz is! Bármerre jársz, a figyelem rád irányul és emlékezni fognak rád. Ez az overál tökéletes választás különleges alkalmakra és bulikra, ahol ki szeretnéd tűnni a tömegből. Nem hiába adtuk a Díva jelzőt ennek az overálunknak.

Ne felejtsd el, hogy az overálok előnyei közé tartozik a kényelem, a sokoldalúság és az egész megjelenést átható öltöztető hatás.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.