V nyakú húzott derekú ruha

V nyakú húzott derekú ruha

Azonosító: 938

A letisztult szabású kisruhánk egy igazi klasszikus, amely a nőiességet és a vonalakat hangsúlyozza. A V nyakkivágás elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöz a felsőrésznek, míg az A-vonalban bővülő szoknya könnyed és nőies megjelenést biztosít.

Az extra fűszerezést a belevarrt megkötő jelenti, amely a derékban található. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a derék részét igény szerint behúzd, így kiemelheted és formálhatod a homokóra alakodat. Emellett a megkötő jótékonyan takarja a kényesebb területeket, így biztosítva a magabiztos megjelenést.

Ez a kisruha tökéletes választás, ha hangsúlyozni szeretnéd a derekadat és ki szeretnéd emelni az alakodat. A letisztult szabás és a megkötő részletek harmonikus összhangot teremtenek a kényelem és a nőiesség között. Viseld önmagában vagy kombináld egy elegáns blézerrel vagy kabáttal a hűvösebb napokon. Ez a kisruha sokoldalú darab, amely alkalmas lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.