V nyakú A-vonalú szoknyás ruha

V nyakú A-vonalú szoknyás ruha

Azonosító: 936

Ez a letisztult szabású, könnyed darab mindent tud, hogy te a legnőiesebb formádat tudd mutatni! A V nyakkivágás és a deréknál szűkített felsőrész olyan homokóra alakot varázsol, hogy garantáltan minden tekintet a tied lesz!

De ez még nem minden! A ruhához tartozik egy derékra köthető megkötő pánt is, ami még jobban kiemeli az alakodat. De tudod mit? Ha nem szereted a kötöttségeket, nyugodtan hagyd el vagy cserélj másik övre, hogy még egyedibb legyen a megjelenésed!

Ez a kisruha tökéletes választás a vidám hétköznapokon, de akár egy romantikus randevúhoz is!

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.