„Patchwork” pulcsi

„Patchwork” pulcsi

Azonosító: PP

Mindegyik pulcsink egy igazi színrobbanás. 18 darab kisebb alkotórészekből állnak a pulcsik, amelyek mindegyikét más és más színből állítunk össze, így egy nagyon színes és vagány darab születik. A sok szín ellenére sem kell félned attól, hogy nehezen tudod majd beilleszteni a ruhatáradba, hiszen a színek összeállítása során odafigyelünk a kiválasztott színtípus tulajdonságaira és az adott színpaletta színeiből válogatunk neked. Nincsen két egyforma pulcsi, mindegyik más és más – pont ezért egyedi és megismételhetetlen. 🙂

39 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.