Háromnegyedes ujjú felső

Háromnegyedes ujjú felső

Azonosító: 310

A felsőrészünk egy nagyon stílusos és nőies szűkített szabású darab. A mélyebb, kerekített dekoltázs hangsúlyozza a nyak- és dekoltázs vonalát, így vonzó megjelenést biztosít. A felsőrész szűkített szabása kiemeli a test vonalait, ezáltal előnyösen formálja és kiemeli a nőies alakot.

Ez a felsőrész nagyszerűen kombinálható más ruhadarabokkal, legyen szó nadrágról vagy szoknyáról. A finom szabás és a test vonalát követő fazon lehetővé teszi, hogy elegáns és stílusos megjelenést érj el. Választhatod hétköznapi vagy alkalmi viseletként is, attól függően, hogy milyen kiegészítőkkel és alsórészekkel párosítod.

A felsőrész elkészítéséhez a SLIM anyagunk puhaságát javasoljuk.

26 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.