V nyakú hosszabb ujjas felső

V nyakú hosszabb ujjas felső

Azonosító: 330

Ez a V nyakkivágású, szűkített szabású felsőrész igazi klasszikus, amely mindig divatos és elegáns megjelenést kölcsönöz. A háromnegyedes ujjai pedig praktikus és stílusos megoldást nyújtanak. Ez a letisztult és elegáns felsőrész egy igazi alapdarab lehet a ruhatáradban. Könnyedén kombinálhatod más ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, hogy létrehozz egyéni és sokoldalú outfiteket.

A szűkített szabás kiemeli a női vonalakat és hangsúlyozza a derekat, így előnyös a testalkat szempontjából. A V nyakkivágás pedig optikailag nyújtja a felsőtestet és eleganciát sugall.

Használd ezt a felsőrészt a mindennapi öltözékhez, munkába vagy akár egy elegánsabb eseményre is. Kombináld farmerral és tornacipővel egy lezser, de mégis stílusos megjelenésért, vagy válassz mellé egy nadrágot vagy szoknyát és magassarkút egy elegánsabb összeállításhoz.

28 900 Ft

Mintás kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.