Nyitott hátú overál

Nyitott hátú overál

Azonosító: 950

Ez a ruhadarab garantáltan felhívja magára a figyelmet.

Karcsú V nyakmegoldás és derékrészen gumival húzott megoldás gazdagítja az overál felsőrészét, melynek az igazi különlegessége a hátoldalán található. Ugyanis az overál háta, derék magasságban teljesen nyitott, de természetesen csak oly mértékben, hogy kényelmesen megbújjon alatta a fehérneműnk pántja – hiszen mi odafigyelünk a részletekre – a praktikum és a különleges megjelenés egyformán fontos számunkra. Az izgalmas felsőrész párosul egy lenyűgözően bővülő palazzo nadrággal, így teljesedik ki az overálunk.

Ez a letisztult, mégis öltöztető ruhadarab a tuti befutó a szekrényedben. Csak felkapod, és már indulhatsz is! Bármerre jársz, a figyelem rád irányul és emlékezni fognak rád. Ez az overál tökéletes választás különleges alkalmakra és bulikra, ahol ki szeretnéd tűnni a tömegből.

Ne felejtsd el, hogy az overálok előnyei közé tartozik a kényelem, a sokoldalúság és az egész megjelenést átható öltöztető hatás.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.