Hosszabb ujjas homokóra overál

Hosszabb ujjas homokóra overál

Azonosító: 068

Az overálunk nevével egyértelműen utalunk arra, hogy a szabásvonalai tökéletesen kiemelik és hangsúlyozzák a vágyott homokóra alakot. Ez az alak az egyik legnőiesebb és legvonzóbb testalkat és az overálunk ezt a vonalat erősíti.

A hosszabb háromnegyedes ujjak eleganciát és stílust kölcsönöznek az overálnak. Ez a részlet nemcsak divatos, hanem praktikus is, hiszen lehetővé teszi a ruha viselését a hűvösebb időben is – nem mellesleg pedig optikai trükk is rejlik benne.

A vastagabb derékpánt a figyelem középpontjába helyezi a derekunkat. Ez a rész kiemeli és karcsúsítja a derékrészt, ezáltal létrehozva a homokóra alak jellegzetes sziluettjét. A felsőrész szűkített szabása tovább emeli a nőiességet és eleganciát. Ez a rész hangsúlyozza a felsőtest formáját, és kiemeli a vállakat és a mellrészt. A szűkített szabású felsőrész elegáns és vonzó megjelenést biztosít az overálnak. Az overál nadrágja lefelé fokozatosan enyhén bővül, ami kényelmes viseletet nyújt.  Az enyhén bővülő szárak segítenek a lábak hosszabb és karcsúbb megjelenítésében, fokozva a nőies vonalakat.

Ez a ruhadarab ideális választás lehet olyan alkalomhoz, ahol elegancia és stílus elengedhetetlen, de ugyanakkor kényelmet is szeretnénk érezni.

61 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.