Átlapolt, hosszabb ujjas overál

Átlapolt, hosszabb ujjas overál

Azonosító: 037 H

Az átlapolt felsőrészes, 3/4-es ujjú overál magasított derékrésszel igazán vagány, kényelmes és nőies megjelenést kölcsönöz. Az átlapolás a felsőrészen dekoratív és stílusos részletet ad a ruhának, míg a 3/4-es ujjak modern és divatos hatást nyújtanak. A magasított derékrész hangsúlyozza és kiemeli a derekat, így előnyösen formálva az alakot.

Az overál ötvözi a lazaságot és a stílust és tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy akár különböző eseményekre is. A kényelmes anyag és a nőies megjelenés kombinációja pedig garantáltan magabiztos és vonzó megjelenést biztosít.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.