Homokóra rövidnadrágos overál

Homokóra rövidnadrágos overál

Azonosító: 933 R

Az enyhén japán ujjak, a szűkített derék és a bővülő rövid bermuda nadrág kombinációja garantálja a tökéletes homokóra alakot. Ez a különleges fazon valódi „beleszeretős” darab.

Ez az overál számos testalkatnak előnyös választás. Ha ki szeretnéd emelni az idomaidat és kiaknázni a homokóra alakodat, akkor ez a ruha neked lett tervezve! A szűkített derék hangsúlyozza a női vonalaidat, míg a bővülő rövid nadrág kényelmes és divatos megjelenést kölcsönöz.

Ez az overál sokféle alkalomra tökéletes választás. Viseled nyári sétákhoz, piknikekhez, vagy akár egy baráti összejövetelhez is. Próbáld ki egy délutáni bevásárlás alkalmával vagy egy lazább bulin. Mindenhol mindenkit elkápráztat majd a megjelenésed!

52 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.