Hosszabb ujjas átlapolt ruha

Hosszabb ujjas átlapolt ruha

Azonosító: 067

A rengeteg előnyös optikai megoldással fűszerezett hosszabb ujjas átlapolt ruha kivételes választás a stílusos és nőies megjelenésért. A jól átgondolt szabásvonalak olyan előnyös tulajdonságokat hordoznak, amelyek a testalkattól függetlenül kedvezően formálják az alakot. Az átlapolt felsőrész és az érdekes szabású ujjak egyedi részleteket kölcsönöznek a ruhának, miközben a hosszabb ujjak kényelmet és eleganciát sugároznak. Az átlapolásnak köszönhetően az alak szépen kiemelhető és optikailag karcsúsított hatást érhetünk el.

A ruha különleges megjelenése ellenére is igazán kényelmes és kiváló választás minden alkalomra, legyen szó munkahelyi megjelenésről, esti eseményről vagy akár egy elegáns vacsoráról.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.