Húzott derekú ingruha

Húzott derekú ingruha

Azonosító: 065

Ez a ruha egy klasszikusabb ingruha hatású darab, melyet V dekoltázzsal és rafinált behúzással láttunk el a derekán. A V dekoltázs elegáns és nőies megjelenést kölcsönöz a ruhának, emellett kiemeli a dekoltázs területét. A rafinált behúzás lehetővé teszi, hogy szabályozd a ruha derékbőségét és a szoknya ráncolását. Ezáltal testre szabhatod a ruha illeszkedését és stílusát a saját igényeid szerint. A behúzás segítségével kiemelheted a derekadat és formálhatod az alakodat, vagy éppen lazábbra állíthatod a derékteret és a szoknya ráncolását.

A klasszikus ingruha stílus és a V dekoltázs kombinációja elegáns és stílusos megjelenést eredményez. Ez a darab alkalmas lehet különböző eseményekre, legyen szó munkahelyi megjelenésről vagy egy ünnepélyesebb alkalmról. Könnyedén kombinálható kiegészítőkkel és cipőkkel, hogy az adott hangulathoz és stílushoz igazodjon.

Az ilyen típusú ingruha sokoldalú alapdarab lehet a ruhatáradban, melyet variálhatsz és testre szabhatsz az adott alkalomhoz és hangulathoz.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.