Homokóra overál

Homokóra overál

Azonosító: 933 H

Hódítsd meg a divatvilágot ezzel az elképesztően csodás overállal! Az enyhén japán ujjak, a szűkített derék és a bővülő nadrág kombinációja egy igazi homokóra alakot varázsol. Ez a különleges fazon garantáltan „beleszeretős”!

Ez az overál ideális választás számos testalkatnak. Ha büszkélkedhetsz egy homokóra alakkal, akkor ez az overál kiemeli és hangsúlyozza a vonalaidat, elbűvölő megjelenést biztosítva. De ne aggódj, ha más testalkattal rendelkezel! Az overál szabása és formája segít arányosabbá tenni az alakot, így tökéletesen illeszkedik mindenkihez.

Viseld ezt az overált olyan alkalmakkor, amikor különleges megjelenést szeretnél. Legyen szó egy elegáns vacsoráról, egy buliról vagy akár egy randevúról, ez az overál mindig állja meg a helyét. A stílusos megjelenés és az egyedi fazon garantáltan magára vonzza a figyelmet, és a te önbizalmadat is felerősíti.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.