Ingruha

Azonosító: 949

A klasszikus stílus nem csak múló pillanatokhoz, hanem örök időkig tartó stílusikonokhoz is kapcsolódik. Ez az ingruha magában hordozza a romantika és a kifinomultság jellemzőit, miközben különleges elemekkel tűzdelt.

Az elől elhelyezett sor apró gombok nem csak díszítésül szolgálnak, hanem az elegancia és a részletgazdagság kifejezői is. A V nyakú dekoltázs finoman keretezi az arcot, miközben a könyökig érő ujjak egy pillanat alatt varázsolnak egy elegáns megjelenést.

A szoknya dinamikusan bővül, s szinte sugározza a romantikát és a könnyedséget. Extrán pörgős kialakításának köszönhetően pedig minden lépés egy kis tündérmesét idéz. A derekán található széles megkötő nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem lehetőséget ad arra is, hogy egy óriási masniként megkötve még több karaktert és egyediséget adj a szettnek.

Ez az ingruha nem csupán ruhadarab, hanem egy olyan érzés, amely megadja viselőjének a királynői méltóságot és az örök elegancia varázsát.

54 900 Ft

Len kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.