Átlapolt, hosszabb ujjas felső

Átlapolt, hosszabb ujjas felső

Azonosító: 318

A háromnegyedes ujjas, átlapolt felsőrész egy stílusos és kényelmes választás. Ez a felsőrész könnyed és elegáns, és számos alkalomra alkalmas. Viselheted hétköznapi szettekben, például farmerrel vagy szoknyával kombinálva, hogy egy laza, mégis stílusos megjelenést érj el. Ugyanakkor könnyedén feldobhatod egy elegánsabb összeállítással is, például nadrággal vagy szoknyával.

Ez a felsőrész tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felfrissíteni ruhatárukat és egy kis különlegességet vinni a szettjeikbe.

Válassz hozzá egy olyan színt és anyagot, amely a leginkább kifejezi a személyiségedet.

28 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.