Megkötős midi szoknya

Megkötős midi szoknya

Azonosító: 214 M

Derékon megkötős, A-vonalban bővülő midi szoknya egy nagyszerű választás, amely nőies és elegáns megjelenést biztosít. A derékon megkötött rész lehetővé teszi, hogy testre szabhasd a szoknyát és kiemeld a derekadat, ezáltal hangsúlyozva az alakod nőies vonalait. Az A-vonalú szabás és a bővülő szoknya felső része segít kiegyensúlyozni az alakot, és lágyan fodrozódik az anyag az oldalára varrt finom ráncoknak köszönhetően. Ez a lágy fodrozódás és a szép esés különleges és nőies hatást kölcsönöz a szoknyának, és mozgás közben is lenyűgözően mutat.

A midi hossz ideális választás a középhosszú szoknyák kedvelőinek, és a bővülő A-vonalú fazon különösen előnyös a magasabb hölgyek számára.

43 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.