Hosszabb ujjas homokóra ruha

Hosszabb ujjas homokóra ruha

Azonosító: 064 R

Ez az egyik kedvencünk, és nem véletlenül! Ez az igazi jollyjoker darab, amely minden alkalomra tökéletes választás. Az átlapolt, hosszabb ujjak elegáns megjelenést kölcsönöznek, míg a gumis derék kényelmes viseletet biztosít. A szoknya pedig A-vonalban bővül, így könnyed és nőies hatást nyújt. Ebben a ruhában mindig remekül fogsz kinézni, legyen szó egy különleges eseményről vagy egy hétköznapi programról.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.